Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 3
Ga naar:   

2 Weken + 5 dagen

30 maart 2010
Hey iedereen!!

Na even een weekje geen update zijn we er weer! 
Hoe het ons vergaat op deze wereld? Nou we groeien in ieder geval!  Wesley past de kleinste maatje 50's nog wel, maar dat zal niet lang meer duren dat hij zijn broer gaat volgen! Bryan zit namelijk sinds gister passend in 50/50 en zelfs een aantal maat 56!!! (in het fotoboek heeft mama een mooie foto van bryan in 56 geplaatst).
Strakjes zo rond half 12 komt onze oom Patrick om samen met paps en mams ons naar het consultatiebureau te brengen. we zijn wel erg benieuwd wat we nu wegen want we hebben ons uiterste best gedaan!

Iets anders nieuws, baby's spugen regelmatig. maar wij kunnen er soms wat van :-|. Zoals afgelopen nacht heeft Mama bij bryan de hele kledingkast aangehad wat enigsinds past (althans.. de kast moet nog eens worden uitgeplozen). sinds gisteravond de voeding heeft hij tussen elke voeding zeker 2 keer minimaal andere truitjes aan moeten krijgen:( de arme schat. toch vult hij zijn luiers wel goed hoor! maar dit spugen is zo toch niet wat:-(  Wesley doet ook mee maar gelukkig dan een stuk minder. Beide hebben we nu een deken onder ons bovenlichaam zodat we iets rechterop liggen waardoor de voeding beter zakken kan. tijdens en na de voeding ook zoveel mogelijk wat rechterop liggen zodat de voeding goed zakken kan. dat helpt iets maar eigenlijk minimaal. Straks zal mama eens bij cb informeren wat ze nog meer voor ons kunnen doen.

De meeste nachten verlopen overigens ook nog steeds goed! we slapen gemiddeld van 1 tot half 6 a 6 uur! netjes toch:D  soms, dan hebben we een nacht dat we eerder komen, maar daar zijn we nog klein voor ;-). vanmorgen ook om en om vanaf half 5 voor voeding wakker geweest, maar dan wel verdeeld totaan half 8 beide 150 cc op gedronken! heel goed natuurlijk (alleen Bryan heeft dus lang niet alles binnen gehouden..:-( )


Nou, Tot snel weer!! we gaan er weer vandoor want papa heeft zometeen de fles alweer klaar voor ons:-D

1 week + 4 dagen oud

22 maart 2010
Hey mensen!

Daar zijn we weer!!  Nu de kraamzorg volledig weg is hebben papa en mama de vrijheid het allemaal te doen en laten op hun manier. En dat geeft een heleboel rust. een vast ritme in de voedingen in plaats van elke 3 uur met speling van onze roep naar de honger.  Zo dus ook in de nacht! en dat geeft nog meer rust. Ons laatste flesje komt tegen 1 uur voor ons aan, en de volgende fles wacht tot 7 uur! Knap van ons hè !!  al zullen we zo nu en dan wel eerder honger krijgen maar dan krijgen we ook zeker de fles wel eerder.   Een vast ritme geeft allemaal meer rust dus blij dat de kraamzorg het ritme niet meer bepaald.

Vandaag zijn we weer samen in badje gegaan, altijd erg gezellig en we genieten er steeds meer van . Papa heeft Bryan vast gehouden, Mama Wesley, want we kunnen natuurlijk niet ons zelf redden, daar hebben we paps en mams voor.

Nog een grote stap is afgelopen zaterdag gebeurt, we zijn namelijk voor het eerst met papa en mama een wandeling gaan maken! al was het voor hen niet zo grote wandeling, voor ons een wereldreis!  Bryan in de wagen en Wesley in de mini-Monkey (bedankt opa&oma de Jager!) Allebei hebben we met een half oog de reis mee gekregen maar toch liever zijn we wat weggedommelt door dat geschommel.  Als jullie nieuwsgierig zijn hoe dat eruit ziet staan er een aantal foto's in het fotoalbum .

Vandaag wordt het nog een druk bekeken dagje. Maar voor ons blijft de rust gepland. Vanmiddag komt er iemand van het consultatiebureau.  wat is dat??!!  een plek waar alle baby's en kleine kindjes komen, en worden nagekeken op de ontwikkeling zowel geestelijk als lichamelijk. Daar worden ons ook straks de prikjes gegeven. Daar krijgen pap en mam dus vanmiddag uitleg over oe en wat wanneer.

Nou Tot zover zijn julile, geloven we, al aardig up to date weer over ons leventje!

Tot snel weer!  Knuffels Wesley & Bryan

Alweer een week oud!

18 maart 2010
Ze zeggen de tijd gaat hard als je plezier hebt, en dat is zeker waar!

Sinds onze geboorte zijn papa en mama dagelijks maar druk in de weer met en voor ons. Verschonen, flesjes, verschonen, badjes geven, knuffels & kusjes en dan daarnaast nog gaat papa dan tussendoor de luiers, voeding, doekjes en andere spulletjes ophalen bij de winkels, en niet te vergeten gaat ook het huishouden door. Een drukke perdiode dus voor hen!

Ondertussen is er ook een andere mevrouw hier die pap&mam een handje helpen namelijk de kraamzorg-mevrouw Monique!  Ze vinden het wel erg fijn dat er een stukje wordt meegeholpen en het huis schoon en netjes blijft zolang zij deze week het ritme van onze verzorging leren kennen.

Wij als broertjes doen het na deze eerste week heel erg goed! We drinken beide (mééstal) ons flesje leeg en komen goed aan! Bryan woog 2 dagen geleden (16mrt, 5dagen jong) zelfs al 2900 gram! dat is nog 66 gram van zijn geboortegewicht!!  Bij Wesley gaat het iets minder snel maar ook hij gaat zeker de goede kant op met 2580gram nog 190 gram te gaan!

Tot zover ons eerste dagboekbericht, waarvan we er nog velen van laten volgen. In ieder geval gaan wij ons best doen met goed groeien, eten en alles wat we doen! Dus als het dagboek even op zich laat wachten, dan zijn we moe van al die grote veranderingen en onze ontwikkelingen maar komen we zo gauw mogelijk weer typen (via mama)

Tot snel!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.